• Wie is Kleine Max

Wie is Kleine Max

Ik ben een ontmoetingsplek voor bewoners van de wijk Lombok en omstreken. Bij mij kun je genieten van een lekker ontbijt, lunch en stukje taart, maar sinds najaar 2023 ook van diner! Daarbij serveer ik mijn eigen Kleine Max koffie, een warme kop thee of glas koude fris. Je kan bij mij ook langskomen voor een borrel op het terras of een gezellige avond, alleen of met anderen. Daarvoor heb ik lekkere (speciaal)biertjes, wijn, likeuren of cocktails in huis. Je kan ze komen proeven onder het genot van verschillende borrelhappen of een lekkere avondmaaltijd.
Heb je iets te vieren? Dat kan ook bij mij! Of je nou met een grote en of kleine groep bent, ik denk graag met je mee hoe we er een leuke gelegenheid van kunnen maken.

Behalve voor het genieten van iets lekkers bij Kleine Max, kan je bij mij terecht voor allerlei (culturele) activiteiten. Zo heb ik muziek op vrijdag en zondag, is er elke maandag de sociale eettafel en bied ik verschillende workshops aan (gratis of voor een kleine bijdrage). Ook doe ik vaak mee aan evenementen georganiseerd door anderen, zoals het Caf├ę theaterfestival of de Migrantour. Ik sta altijd open voor nieuwe culturele activiteiten die bij mij georganiseerd kunnen worden. Heb je een idee, neem dan vooral contact met mij op!

Kijk op mijn Facebookpagina of Instagram voor het huidige programma in Kleine Max.

Verder werk ik vaak en graag samen met enthousiaste vrijwilligers die mij op verschillende vlakken ondersteunen. Dus woon je in de buurt en ben je geïnteresseerd, voel je vrij om contact met mij op te nemen en zo onderdeel te worden van de Kleine Max familie.

Warme groet namens Kleine Max en mijn familie